İMAM HATİPLİLER FİDAN DİKTİ

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde fidan dikti.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Erol erdem konuyla ilgili şunları söyledi: 11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü münasebetiyle Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu İdarecisi Yusuf Gerbaga Pansiyon Öğrencilerimiz ile birlikte 40 tane fidanı toprağa buluşturduk.

Öğrencilerimizde doğayı koruma ve ağaç dikmenin önemi hakkında bilinçlendirme konuşması ve ayrıca yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı yakaladılar.

Doğanın bize cömertçe verdiği hediyeleri düşünürsek bizim de ona karşılığını vermemiz gerekir. Doğaya verilebilecek en güzel hediye ağaç dikmektir. Bir fidanı toprakla buluşturmak, büyüyüp yeşermesini sağlamak kendimiz ve çocuklarımızın geleceği için yapmamız gereken en önemli görevlerden biridir.

Ayrıca peygamber Efendimizin "Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile, bugün elinizdeki fidanı dikin." (Hadis-i Şerif) sözünü şiar ederek doğayı koruma ya dikkat etmeliyiz.

 

'Bir kimse ağaç diker de o ağacın meyvesinden bir insan veya Allâh'ın mahlûkâtından herhangi bir varlık yerse bu, o ağacı diken kimse için sadaka olur..' H. Şerif

#geyve #ihl #fidan #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs