GEYVE'DE ATATÜRK HEYKELİ TARTIŞMASINA CEVAP

Geyve AK Parti ilçe başkanı Abdullah Özdemir düzenlediği basın açıklamasında: "Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk heykeli kaldırılmıyor, aksine tören alanı düzenleniyor." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

AK Parti ilçe binasında düzenlenen basın açıklamasına; AK Parti ilçe başkanı Abdullah Özdemir, MHP ilçe başkanı Murat Çakmak, teşkilat üyeleri Ömer Kayaoğlu, Emre Tınar, Emre Salep ve Harun Toprak katıldı.

ATATÜRK HEYKELİ KALDIRILMIYOR

Ak Parti İlçe başkanı Abdullah Özdemir şunları söyledi:Her dönem olduğu gibi hizmet derdi olmayan bazı siyasi partililerin gündemi; Geyve Meydan düzenlemesi çerçevesinde yapılan tören alanı oldu. Öncelikle ifade etmeliyim ki Geyve Meydanından Atatürk heykeli kaldırılmıyor, aksine yeni tören alanının olduğu yere taşınıyor.

GÜNÜN ŞARTLARINA GÖRE DÜZENLİYORUZ

1960'lı yılların nüfusu ve o günün şartlarına göre tasarlanan Geyve meydanı, çağın şartlarına uygun olarak yenileniyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenilenen meydanda yapılan değişiklikler herkesçe bilinmesine rağmen, gündelik siyaset, kısır kavgalardan beslenenler toplumda garip bir algı çabası içerisine girdiler. Sağ duylu Geyve halkımızın bu duyguya pirim vermeyeceğini biliyoruz.

ATATÜRK KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR

Atatürk'ün kendi tekellerinde olduğunu düşünen, oysa ilkelerinden uzaklaşmış, terör örgütleriyle iş tutanlarla "Atatürk" adından rahatsız olan il başkanına kol kanat gerenlerle, "Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz" diyenlere "İt sürüsü" diyenlerle kanka olanlarla ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü tartışacak, onun manevi değerini konuşacak değiliz.

Gerçeklerin bilinmesi ve ilçe meydan düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etmek için açıklama yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

AMACIMIZ MODERN GEYVE

Mevcut haliyle trafik yolunun tam ortasında kalan ve tören alanı olarak kullanılan bölge de dahil ilçe meydanımız modern çehresine kazandırılacak. Geyve Belediyesinin ön kısmında tören alanı olarak planlanan bölgeye, yaptığı devrimlerle adını altın harflerle tarihe yazdıran Mustafa Kemal Atatürk heykeli taşınacak.

Yalan söylemeyi gelenek, iftira atmayı meslek haline getirenler projeyi biraz inceleseler nerede ne yapılacak görecekler. Terör sevicilerle iş tutanların dediği gibi Atatürk heykeli Geyve Meydanından kaldırılmıyor.

GÖLGE ETMEYİN, BAŞKA İHSAN İSTEMİYORUZ

Gerçeklerin bilinmesi ve ilçe meydan düzenlenmesinde emeği geçen Sakarya Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Ekrem Yüce ve Geyve belediye başkanımız Sayın Murat Kaya'ya ve ilçemizin vitrini olacak projede emeği geçenlere hassaten teşekkür ederim.

Atatürk heykeli üzerinden siyaset yaptığını zanneden algı operasyoncularına naçizane tavsiyem "Gölge etmeyin, başka ihsan istemeyiz."

MHP GEYVE İLÇE BAŞKANI ÇAKMAK

MHP ilçe başkanı Murat Çakmak şunları söyledi: Cumhur ittifakının ortağı olarak; devletimizin, milletimizin yararına ve Geyve için doğru yapılan her şeyin destekçisiyiz. Amacımız Geyve'ye daha güzel hizmet etmektir.

 

#geyve #heykel #tartismasi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs