CUMAYI MAHALLE CAMİLERİNDE KILINIZ

Geyve Müftüsü Murat Okuyar:"Aziz Cemaat, Koronavirüs dolayısıyla Merkez Sinan Bey ve Atapaşa Camilerinin yoğunluğunu azaltmak için cuma namazını, kendi mahallenizdeki camilerde kılınız.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

EN İYİ TEDBİR CAMİLERDE

Geyve Müftüsü Murat Okuyar özetle şunları söyledi: Koronavirüs salgınından korunmak için camilerde maske, mesafe, temizlik kuralları yanı sıra cemaatimiz camiye gelirken seccade de getiriyor. Ayrıca görevli arkadaşlar, bu konuda cemaati uyarıyor. Bu bakımdan virüse karşı en çok dikkat edilen yer camilerimizdir.

CUMA NAMAZINI HACI RIFAT ve TARHAN CAMİLERİNDE KILINIZ

Geyve Merkez Sinan Bey ve Atapaşa Camisinin kalabalığını azaltmak için, merkeze çok yakın olan Tarhan ve Hacı Rıfat Camilerini düzenledik. Cemaatin o camilere de gitmesini tavsiye ediyorum.

MERAK ETTİĞİNİZ SORULAR CEVAPLANDIRILACAKTIR

İlçe Müftüsü Murat Okuyar ve vaiz Veysel Aran Müftülüğe yeni atanan şube müdürü Mustafa Akman ve vaize Ebru Bostan'a görevlerinde başarılar dilediler. Müftü Okuyar: "Ebru Bostan hocamız, nöbette olduğu perşembe günleri mesai saatleri içerisinde bayan cemaatimizin dini konularda merak ettiği sorularını cevaplandıracaktır.

Müftülüğümüzün telefon numarası: 02645170040 

Herkese Cenabı Allah'tan sağlıklı günler dilerim.."dedi.

#geyve #muftusu #cami #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs