Kız İmam Hatip, Zekâ Oyunlarında gururumuz oldu

GEYVE KIZ AİHL FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU, TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKÂ OYUNLARI ŞAMPİYONASI SAKARYA İL FİNALLERİNDE 7. SINIFLAR BAZINDA 1. OLURKEN, 8. SINIFLAR BAZINDA İSE 2.’LİK ELDE ETTİ.
Emir DOLUNAY Emir DOLUNAY

Millî Eğitim Bakanlığı’nın izni ve TÜBİTAK’ın destekleri ile Türkiye Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonasının il finalleri 28 Kasım tarihinde gerçekleştirildi. İnternet üzerinden yapılan sınava katılan Geyve Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri önemli başarılar elde etti. Belinay Gümüşalan ve Sudenur Pilavcı 7. sınıflarda Sakarya şampiyonu olurken, Semiha Taş, İclâl Özkan, Sümeyye Gümüş ve Azra Betül Erol’dan oluşan takım da 8. sınıflar bazında il ikincisi olmayı başardı. 

AHMET EROL: YENİ HEDEF BÖLGE FİNALLERİ

Öğrencilerinin başarılarının kendilerini oldukça gururlandırdığını ifade eden Geyve Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Ahmet Erol, “Okul olarak birçok alanda ilçemizi temsil ediyoruz ve katıldığımız her yarışmaya büyük önem vererek ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Çok şükür emeklerimizin karşılığını da alıyoruz. Çalışmalarımızın meyvelerini toplamak hepimize gurur veriyor, bizi mutlu ediyor” diye konuştu. “Öğrencilerimizi sınava hazırlayan Gülşah Karakurt İpek, Hanife Tek ve Esra Ceylan hocalarımıza yoğun gayretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanan Erol, Zekâ Oyunlarında şimdiki hedeflerinin önümüzdeki ay düzenlenecek olan bölge finalleri sınavlarında da aynı başarıyı tekrar etmek olduğunu belirtti. 

HEYECAN 2021’DE DEVAM EDECEK

Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, onlara yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmak amacıyla düzenlenen Zekâ Oyunları Şampiyonasında bölge finallerinin 2021 Ocak, Türkiye finallerinin ise Mart ayı içerisinde düzenlenmesi planlanıyor. Türkiye genelinde faaliyet gösteren devlet okulları ve özel okullar takım olarak şampiyonaya katılabiliyor.

#geyve-kiz-aihl

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs