BASKET SAHASI KÖTÜ AMAÇLA KULLANILIYOR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

​BASKET SAHASI KÖTÜ AMAÇLA KULLANILIYOR

 
 

Geyve'nin İnciksuyu Camii yakınında bulunan basketbol sahasına gereken tadilat yapılmayınca kötü alışkanlıkların yapıldığı yer haline geldi.
Basket sahasının etrafındaki komşuların şikayeti şöyle:
 

"Merhaba,
 İnciksuyu mahallesi İnciksuyu Camisi'nin alt tarafında bulunan yıllardır basketbol sahası adı altında nitelendirilen ancak sadece beton yığınından ibaret olan ve son yıllarda gençlerin alkol, uyuşturucu madde ve daha çok fazla uygunsuz hallere sebebiyet veren bir yer haline dönüşen bir yerdir.

Çevrede bulunan tüm ev sahipleri, tüm halk bu durumdan çok fazla şikayetçi olmasına rağmen ne belediye ne de ilçe spor kulübü konu ile ilgilenmemiştir. Çok farklı amaçlar için kullanılan ve hiç bir ışıklandırma olmadığı için tenha bölge olarak seçilip gecenin geç saatlerinde insanların kötü amaçla da kullandığı yer haline dönüşmüştür ve çevredeki evlere de zarar verilmeye başlanmıştır.

Çevre sakinleri olarak etrafının çevrilip daha amaca uygun ışıklandırılarak çocuk parkı veya farklı bir proje olarak kullanılmasını önerdik ancak hiç bir çalışma yapılmadı. Konu ile ilgili sayfanız da haber niteliği taşıyarak belkide bu şekilde sesimizi bizlerde duyurmuş oluruz. Konu ile ilgili sizlerin de yardımınızı rica ederiz."

 
 

 

 

  •  
#basket #sahasi #duzenlensin #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs