ALİ FUAT CEBESOY PAŞA DUALARLA ANILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

 

 

ALİ FUAT CEBESOY PAŞA DUALARLA ANILDI

Milli Mücadele komutanlarından, Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı, Geyve Boğazı’nı kahramanca savunan Orgeneral Ali Fuat Cebesoy Paşa, vefatının 53. yıl dönümünde Alifuatpaşa’daki kabri başında dualarla anıldı.

Geyve'nin Alifuatpaşa mahallesinde düzenlenen Org. Ali Fuat Cebesoy’u anma törenine Geyve Kaymakamı Mustafa Kutlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Geyve Müftüsü Murat Okuyar, Gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anma Programında saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Ali Fuat Cebesoy’un biyografisi okundu. Kabir ziyareti yapıldı. Kabrine karanfiller bırakıldı. Dua edildi. Program Ali Fuat Cebesoy ve Kuva-i Milliye Müzesinin ziyareti ile sona erdi...

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: ” Vefatının sene-i devriyesinde Milli Mücadele Komutanlarımızdan Orgeneral Ali Fuat Cebesoy’un anma törenine katıldık. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele Komutanımız Orgeneral Ali Fuat Cebesoy ve tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyorum.” dedi. 

#afp #53yilda #anildi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs