GEYVE İHL'de ÖĞRENCİ-MEZUN BULUŞMASI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürlüğünde öğrenciler ile mezun öğrenci buluşması gerçekleştirildi.

On line toplantı okul müdürü Erol Erdem'in açılış konuşmasıyla başladı. Okul müdürü Erol Erdem bu dönem pandemi dolayısıyla mesleki tanıtım toplantılarımızı on line olarak yaptık. İlk olarak avukatlık sonra din hizmetleri ve son olarak da askerlik mesleğini tanıtan on line toplantılar yaptık.

Bu akşamda öğrenci- mezun on line buluşma toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıda ilk olarak 2018 YKS sınavı Türkiye on iki bincisi olarak Geyve'mizin gururu olan Hüdaver Yemiş söz aldı. Üniversiteye gitmenin öneminden bahsetti. Nasıl çalışılması gerektiğini ve yüksek öğrenimin insan hayatına katkılarını anlatarak öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Daha sonra yine 2018 yks Türkiye on üç binincisi olan Mahmut Yüce söz aldı ve o da öğrencilerin çalışma esasları neler olmalıdır konuları üzerinde durdu. Üniversiteye gitmenin öneminden ,öğrencilik anılarından bahsetti. Toplantı öğrencilerin sorularına cevap verilerek sonlandırıldı.

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi akademik başarının adresi sosyal etkinliklerin merkezi,GEYVE ANADOLUN İMAM HATİP LİSESİ BİR OKULDAN DAHA FAZLASI...

#geyve #ihl #basari #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs