GEYVE'de İKİ PROJE

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



 

Geyve eski Tekel binasının bahçesine yapılacak olan Gençlik Merkezi ve Sarıgazi merasına yapılacak olan ilçe stadı yapım çalışmaları için incelemeler yapıldı.

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya konuyla ilgili şunları paylaştı:
"Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Arif Özsoy ile birlikte ilçemizde yapılacak olan yeni Gençlik Merkezimiz ve yeni İlçe Stadı ve Spor Kompleksimiz için incelemelerde bulunduk. Her iki projemiz için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Proje çizimleri yapılıyor. Allah nasip ederse iki büyük projemizi bir an önce ilçemize kazandıracağız. 

 

Bu arada mülkiyeti Geyve Belediyesi'ne ait olan, eski tekel binası diye tabir ettiğimiz 5,3 dönümlük alanı ücretsiz otopark alanı olarak vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin hizmetine açtık. Tabi bu arada nasip olursa bu alana Gençlik Merkezimizi de yapacağız. Projelerimiz tamamlanmak üzere. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçemize hayırlı olsun" 

 

 

#geyve #spor #tesisi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs