ORTAOKULA GEÇİŞ ÖDÜLLÜ KAYIT SINAVI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi, ilkokul 4.sınıfı bitiren öğrenciler için "Ortaokula geçiş ödüllü kayıt sınavı" düzenledi.

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Erol Erdem konuyla ilgili şunları söyledi: İlkokul dördüncü sınıfı bitirip ortaokul beşinci sınıfa geçen tüm öğrencileri, ortaokula geçiş ödüllü kayıt sınavına bekliyoruz .

Sınavda ilk üçe girip başarılı olan ve okulumuza kaydını yaptıran öğrencilere tablet ve bisiklet hediye edilecektir.  Diğer öğrenciler ise çeşitli hediyelerle ödüllendirilecektir. Ayrıca bu öğrenciler istemeleri halinde yabancı dil ağırlıklı matematik sınıfına kaydedilecektir.

Evet kendinizi özel hissedeceğiniz bu sınıfa kayıt için tüm öğrencileri 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 11:00 de Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapacağımız sınava bekliyoruz.

Sınav maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak yapılacaktır. Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi akademik başarının adresi, değerler eğitiminin merkezidir.

 

#geyve #ihl #sinav #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs