CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAKARYA'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya'ya geldi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı AK Parti Sakarya İl Danışma Toplantısı’nda konuştu. Başkan Yüce, “AK Parti bir parti değil, partiler ötesidir. Sevda, dava, aşk, sevgidir. Teşkilatımızın büyük gücüyle şehri ilmek ilmek dokuyoruz” dedi. Toplantıda partinin çalışmalarıyla ilgili görüşmeler yapılırken Başkan Yüce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgiler verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Sapanca’da bir otelde gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Toplantısı’nda önemli temaslarda bulundu.

Programa AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz, Çiğdem Karaaslan ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ilçe belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

 Başkan Yüce, bu toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşerek şehirde yapılan projelerle ilgili bilgi verdi. Programda konuşan Başkan Yüce, AK Parti Teşkilat’nın gücüyle Sakarya’yı ilmek ilmek dokuduklarını ifade ederek yapılan çalışmaları anlattı.

“AK PARTİ DAVA, SEVDA, MUHABBET VE BİRLİKTİR”

AK Parti’nin sadece bir parti değil sevda, muhabbet, birlik ve beraberliği simgelediğini ifade eden Başkan Yüce, “AK Parti bir parti değil, partiler ötesidir. AK Parti bir dava, sevda, aşk, sevgi, muhabbet, birlik ve beraberliktir. Birlik beraberliğimiz ve kardeşliğimiz mübarek olsun. Teşkilatımızın büyük gücüyle şehrimizi ilmek ilmek dokuyoruz. Teşkilatımızın tüm kademelerine şükranlarımı sunuyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. ” dedi. Başkan Yüce, toplantının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a üzerinde isminin yazılı olduğu Sakarya’da üretilen yağcıbedir halısını hediye etti.

#recep #tayyip #erdogan #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs