AYKUT YURT GÜVEN TAZELEDİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve'de hizmet veren " S. S. Yeşil Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi " Olağan Genel Kurulu Geyve Kapalı Spor Salonunda 254 ortağın katılımıyla yapıldı.

Aykut Yurt' un Başkanlığını yaptığı Kooperatifin Olağan Genel Kuruluna; 25. Bölge Birliği Başkanı Ali Yılmaz, Pamukova İlçesi T. Halk Bankası Şube Müdürü İbrahim Elçin, Adapazarı Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Hayri Balaban, Akyazı Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Ahmet Durmuş, Ferizli Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Nurettin Samsa, Sakarya Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Veysel Şen, Pamukova Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Zeki Özcan ve delegeler katıldı.

Genel Kurulu Yönetmek üzere; Divan Başkanlığına Ali Yılmaz, katip üyeliklere Şerafettin Gülerce ve Veysel Şen oy birliği ile seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşından sonra Aykut Yurt: "Amacımız esnaflarımızın daha iyi şartlarda ticari hayatlarını sürdürmelerine yardımcı olmaktır." dedi.

Faaliyet raporları ve gelir-gider raporları oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu için tek liste oluştu. Başka liste olmadığından Yapılan açık oylama ile liste oy birliği ile kabul edildi.

Yeni yönetimde görev alanlar: Aykut Yurt, Engin Yaban, Alaettin Kaymak, Burak Baran, Hüseyin Öztekin.

Seçim sonrası güven tazeleyen Başkan Aykut Yurt' u konuklar ve katılımcılar kutladı.

#aykut #yurt #secim #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs