DESTAN YÜREKLE YAZILIR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı. Başkan Kaya milletin destan yazdığına vurgu yaptı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin beşinci yıldönümü nedeniyle Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Kaya’nın ‘Millet’ vurgusu yaptığı açıklamada ‘Milletimiz vatanı, namusu, bayrağı ve şerefi için seve ölüme gitti. Yüzyıl öncesinde mezun vermeyen okullarımız var bizim. Destan yazmak için yürek gerekir, iman, inanç gerekir” dedi. 

HİÇ DÜŞÜNMEDİLER, SEVE SEVE ŞEHADETE YÜRÜDÜLER.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya "15 Temmuz hain darbe girişiminin seneyi devriyesindeyiz. Bu ülkenin bağımsızlığı, bayrağı, şerefi, namusu için canlarını feda eden 250 şehidimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. İnanıyorum ki milletimiz şehitlerimizi hatimlerle dualarla, yâd ediyor. Bizler 15 Temmuz gecesi onları unutmayacağımıza, vatanımıza, bayrağımıza, özgürlüğümüze göz dikenlerin gözlerini oyacağımıza ant içtik. Unutursak kalbimiz kurusun dedik. Milletimiz kutsal değerlerini korumak için seve seve ölüme gitti. Böyle hain girişimler olmasın karanlık geceler yaşanmasın diye güç birliği yapmaya, her zamankinden daha çok kenetlenmeye ihtiyacımız var”

ÖNÜMÜZE BAKMAK VE GÜÇLENMEK ZORUNDAYIZ

Başkan Kaya “Rabbim bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın. Ülkemizin gelecekte de böyle karanlık geceler yaşamaması için durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. 15 Temmuz’da destan yazan, vatanı için seve seve canını veren şehitlerimizi unutmadan güçlenmek zorundayız. Şehitlerimizin aziz ruhları için bir yandan dua ederken bir yandan da ülkemizin kalkınması için üretimimizi artırmak, istihdamı artırmak için çalışmalıyız. Ülkemizin ortaya koyduğu hedefleri var. Hedeflerimizi muhakkak yakalamak zorundayız. Devlet-millet el ele vererek yolumuza çıkan engelleri aşmaya devam edeceğiz”

DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUT 

“Ülkemizi bölmek, vatanımızı işgal etmek isteyenlerin emellerine ulaşamadığını hiçbir zamanda ulaşamayacaklarına” vurgu yapan Başkan Kaya “Destan yazmak yürek ister, iman ve inanç ister. 15 Temmuz’da destan yazan milletimizin damarlarında ki asil kan, özgürlük ve demokrasinin yılmaz bekçisi olmuş, olmaya da devam edecektir. Bu aziz millete hizmet etmenin onuru ile daha çok çalışmaya daha çok hizmet üretmeye devam edeceğiz. 15 Temmuz bu ülke için unutulmayacak bir tarih. 15 Temmuzun yaraları belki yıllarca devam edecektir. Rabbim bu ülkeye bir daha 15 Temmuz yaşatmasın, şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.

#15-temmuz #feto #darbe #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs