Geyve Belediyesi Eski Başkanı Mehmet KIR, Ermenilerden özür dileyenleri şiddetle kınıyor!

Geyve Eski Belediye Başkanı Mehmet Kır, son günlerde Ermenilerden özür dileme kampanyasını başlatan sözde aydınları sert bi şekilde uyardı!

Birkaç akademisyen ve gazetecinin ön ayak olmasıyla, 1915 olayları için "Ermenilerden özür dilenmesi" yolunda bir kampanya başlatıldığını ve buna eş zamanlı olarak Ermenistan'da bulunan 300 Ermeni aydınının Sayın Cumhurbaşkanı'na gönderdikleri ağır ithamlar taşıyan "Soykırımı Tanı" çağrısını endişeyle izlemekteyiz. Böyle bir kampanyanın haksız, yanlış ve ulusal çıkarlarımız açısından sakıncalı olacağına inanıyoruz.



 



1915 yılında Osmanlı Devletinde meydana gelen bir dizi olay kapsamında, Türkiye'ye yöneltilen "Ermeni Soykırımı" iddiaları ve Türkiye'nin bunu tanıması ve özür dilemesi talepleri, Türkiye'ye yönelik baskı ve sindirme siyasetinin sürdürülmesi çabalarından başka bir anlama gelmemektedir. Bu olaylardan dolayı özür dilemek, bütün Türk tarihini yok saymak, inkar etmek demektir.



 



Ermenilerin, kadınlarımızın ırzına geçtiğini, hamile kadınların karnını deştiklerini, kopardıkları kafalar ile tek kale maç yaptıkları hatta bazı göğsü kesilmiş , karnı yarılmış hamile kadınların siyah beyaz görüntüleri kayıtlarda mevcuttur.



Daha da yakın tarihimize gidelim, Ermeni terör örgütü ASALA ‘nın bütün Avrupa da insanımıza saldırmaları, Türk bürokratları, adeta neslini kuruturcasına çoluk, çocuk demeden aileleriyle birlikte öldürmeleri ne çabukta hafızalardan silindi?

Yıllarca tüm bunlara rağmen Ermenilerin vatanımda benimle aynı haklara sahip olmaları, benim gibi istedikleri yerlerde yaşama, ünv ye gitme, meclise girme, albümler yapıp meşhur olma, unv lerde prof olup öğretmenlik yapmak, hatta gazeteci olup sesini duyurabilme hakkına sahipler.




1850 li yıllara kadar Türkler ile dost olan hatta avrupanın hristiyan Türkler diye adlandıkları Ermenilere 65 yılda ne olduda göçe zorlandılar ?





Yani bu ermeni vatandaşlarımız bu ülkede, her hakka, her türlü özgürlüğe sahip iken hangimiz ermenistana tatile gitmeye cesaret edebilir.

Şimdi kimler ne yapmaya çalışıyorlar?



Hala Anadolu’daki kazılarda Ermeni çetelerinin yok ettiği köyler, toplu mezarlar ortaya çıkarken bizler neden, niçin, hangi amaçla özür dileyelim? Sizce asıl özür dilemesi gereken bizlermiyiz yoksa ermenilermi, haçlı zihniyetimi?



 



Ermenilerden özür dileme kampanyasına katılıp, imza verenleri şiddetle kınıyorum.



 



Geyve Eski Belediye Başakanı



Mehmet KIR



 



 



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs