GAZİPAŞA ORTAOKULUNDAN E -Twinning PROJESİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 Geyve Gazipaşa Ortaokulu Avrupa Kalite Ödülü için E -Twinning projesi yürütmektedir.

E Twinning Avrupa okulları arasında bilgi paylaşımı ve proje yapmak için oluşturulmuş bir platformdur.

Gazipaşa ortaokulu da bu kapsamda bir Azerbaycan ve farklı illerden 10 Türk öğretmen, 97 öğrenciyle birlikte “Atıklarla Geri Dönüşüm, Geleceğe Dönüşüm” isimli bir proje yürütmektedir. Projenin amacı atık malzemeleri değerlendirip ülke ekonomisine katkı sağlamak ve doğayı korumak. Okul bu yapılan projeler sayesinde öğrencilerin bilinçsiz tüketmek yerine üreten kişiler olduğunu, öz güvenlerinin gelişmesini öngörmektedir. Web 2 araçlarını rahatlıkla kullanabilmeleri, hayal güçlerinin gelişmesi ve doğa bilincini kazanmaları hedeflenmektedir.

Projenin ekim ayında başlayıp ve beş ay devam edeceği belirtilirken; hazırlanan program dahilinde öğrencilerin atık malzemelerle ürünler tasarlama, uzman kişilerle seminerler düzenleme, Zoom üzerinden atölye çalışmalarıyla öğretmen gözetimde canlı olarak atık Malzemelerden ürünler geliştirme şeklinde etkinleri tamamlanmıştır. Belirli gün ve haftalarda atık malzemelerin dönüşümüyle ilgili farkındalık uyandıracak etkinlikler yapılmıştır.

Proje yürütücüsü okul müdür yardımcısı Buket Kaptan; "Şubat ayı sonuna kadar etkinliklerimiz, atölye çalışmalarımız ve seminerlerimiz yoğun şekilde devam edecek olup; Hedefimiz Avrupa Kalite Ödülünü alabilmektir."dedi.

#geyve #gazi #pasa #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs