VOLEYBOL KUPASINI GEYVE MÜFTÜLÜĞÜ KAZANDI

Geyve Kaymakamlığının düzenlediği ve 16 kurumun katıldığı Voleybol Turnuvasında Geyve Müftülüğü 1. oldu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamı Murat Güven’in koordinesinde, İlçe Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” üçüncülük maçı ve final maçı ile sona erdi.

16 takımın katılım sağladığı turnuvada Geyve Müftülüğü Voleybol Takımı şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu. Cezaevi Voleybol Takımı ikincilik, Kaymakamlık Voleybol Takımı ve KYK Voleybol Takımı üçüncülük, Denizbank Voleybol Takımı ise centilmenlik kupasını aldı. Turnuvada hakemlik yapan Kadir Balaban, Hakan Yeşildağ, Mehmet Alan, Murat Şahin, Tamer Tok, Fatih Özdin, Yağmur Bozkurt ve Damla Bozkurt’a plaket verildi.

Şampiyon takımlar ile hakemlere kupa ve plaketleri törenine katılan Kaymakam Murat Güven, Belediye Başkan Vekili Neşet Çakır, İlçe Müftüsü Murat Okuyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Doğan ve Geyve İmam Hatip Lisesinden emekli sporcu öğretmen Hasan Fehmi Sucan verdiler. 

Ödul verme törenini Sakarya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Uluslararası Karate Hakemi Uğur Kobaş başarıyla sundu.

Hakan Yeşildağ, sporculara ve tüm seyircilere çeşitli meyveler ikram etti.

Kaymakam Murat Güven, bütün sporculara ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

#voleybol #turnuvasi #bitti #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs