iNGİLİZCE MEKTUP KARDEŞLİĞİ

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesinde Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Sınıfı uygulayan beşinci sınıflarımız 15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile İngilizce mektup kardeşi oldular.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Okul müdürü Erol Erdem konuyla ilgili şunları söyledi: Mektup Kardeşliği kapsamında öğrencilerimiz yazdıkları mektuplarını gönderdiler. 15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de öğrencilerimizin mektuplarına İngilizce cevap verdiler. Bu milletin çocuklarının madden ve manen yükselmesi iyi ve kaliteli bir eğitim alması için İmam Hatip Lisesi olarak ”Bir dil bir insan, iki dil iki insan” felsefesi doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başarmak için gece gündüz çalışıyoruz. Millî ve manevî değerlere sahip, üreten, yapıcı, hoş görülü ve akademik başarı sahibi öğrenciler yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu proje kapsamında tüm öğretmenlerimize ve özellikle de İngilizce öğretmeni Erdem Yağcı ya teşekkür ediyoruz. 

 

 

#ihl #ing #mektup #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs