GEYVE ANADOLU LİSESİNDE KARNE TÖRENİ

Geyve Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından , 2021-2022 Öğretim yılı 1. dönem sonu karne töreninde başarılı öğrencilere sürpriz bir hediye sunuldu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Okul müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgili şunları söyledi: Okulumuz bahçesinde düzenlediğimiz birinci dönemin Karne törenine Okul Aile Birliği Başkanı Azem Sönmez ve Başkan yardımcısı Aziz Çiftçi de katıldılar. 

Karne töreninde okul müdürlüğü tarafından başarılı öğrencilere verdiği hediyeler yanında, Okul Aile Birliği 23 sınıf birincisine ve Okul genelinde derece yapan 10 öğrencimize Adapazarı'nda oynayan Eren Bülbül filmini izletmeye götürme sözünü verdiler.

2021-2022 Öğretim yılında özveri ile çalışan Öğretmen ve yardımcı personelimize teşekkür ederim. Ayrıca törenimize katılıp ödül sözü veren Okul Aile Birliği yönetimine de teşekkür ederim.

Bu öğretim yılının Ülkemize, Geyve mize ve ailelerimize hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan temenni ederim.

Okul Aile Birliği Başkanı Azem Sönmez ve Başkan yardımcısı Aziz Çiftçi de öğretmen ile öğrencilere sağlık ve başarılar dilediler.

#geyve #anadolu #karne #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs