DUALARLA UĞURLANDILAR

Geyve Merkez camide öğle namazına müteakip iki cenaze namazı kılındı. Hatice Özer (80) ve emekli hafız Mustafa Ertürk sevenleri tarafından dualarla uğurlandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Cenaze namazını Türkiye Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Güzeldal kıldırdı.Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ilçe Müftüsü Murat Okuyar, Kömürlük Mahallesi İmam Hatibi Muhsin Güzeldal, Adapazarı Ağa Camii imamı Adem Eşsiz, Vahit Yenay ve çok sayıda sevenleri katıldı. 

Geyveli Mustafa Ertürk İstanbul Hafızlar ve Mevlithanlar Deneği başkan yardımcısı, Tasavvuf musikisi üstadı emekli din görevlisi arkadaşları tarafından "Bülbül Sesli" olarak seviliyordu.

Geyve'nin Soğuksu köyünden olan Mustafa Ertürk, Geyve İmam- Hatip Lisesinden sonra İstanbul'da din görevlisi olarak görev yaparken; Tasavvuf musikisi üzerine özel ders aldı. TRT ve özel televizyonlarda ilahi ve tasavvuf musikisi söylüyordu.

Cenazeye katılanlar, yakınlarına taziyede bulundu.

#mustafa #hatice #vefat #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs