Geyveliler Derneğinden Kıcır’a Ziyaret

Adapazarı Geyveliler Derneği, Ankara Yeşilay Yönetim Kurulu üyesi Fatih Kıcır’I yeni işyerinde ziyaret etti.
Editör Editör

AK Parti Sakarya eski İl Başkan Yardımcısı, bir dönem Yeşilay Sakarya İl temsilciliği görevinde bulunan Fatih Kıcır Serdivan ilçesinde yeni iş yerinde dostlarını ağırlamaya devam ediyor.Serdivan ve çevresine kafetarya hizmetleri veren Fatih Kıcır’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Yeni açtığı işletmede damak tadına hitap eden farklı lezzetleri Sakaryalılara sunan Kıcır, tüm hemşehrilerini kafetaryasında ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.
Geyvelilerden Hemşehrilerine Ziyaret
Adapazarı Geyveliler Derneği Başkanı Ekrem Şimşirel ve Yönetim Kurulu hemşehrileri Fatih Kıcır’a hayırlı olsun ziuyareti düzenleyerek yeni bir işletmeyi Sakarya’ya kazandırdığı için tebrik ettiler.

Geyveliler Derneği Yönetim Kurulunu nezih bir ortamda ağırlayan Fatih Kıcır, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek hemşehrilerine teşekkür etti. 

Deneyimli personel ve kaliteli ürünleri ile Sakaryalılara yeni bir damak zevkini sunmaya başladıklarını söyleyen Kıcır, haftanın yedi günü hizmette olduklarını belirtti.

 

#geyvelier-dernegi #sakarya #fatih-kicir #ekrem-simsirel

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs