MEHMET AKİF ERSOY ŞANINA LAYIK OLARAK ANILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 Geyve Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı Mehmet Akif Ersoy' u anma programı çok beğenildi.

Okul müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgili şunları söyledi: Okulumuz öğretmenleri Muhammet Demir, Özer Altay ve Mehmet Nuri Çelebi öncülüğünde sunuculuğunu Derya Biçer ve Beyzanur Çoban adlı öğrencilerimizin yaptığı 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Okulumuzun Gençlik Tiyatrosu öğrencilerinden Fahrettin Yiğit Erden, Necati Yaman, Hazar Başkaya ve Ekrem Gümüşsoy'un rol aldığı "İstiklal" adlı oyun büyük beğeni ile izlendi. Tiyatro oyununda okunan İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okulumuz Müdür Yardımcısı Tamer Tok, Okul Aile Birliği Üyesi Aziz Çifçi, Nida Kaya, Seçil Toklu, Aleyna Ümran Kartal, Hicran Erek, Esma Öz ve Gamze Tanin adlı öğrencilerimiz okudu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Emine Yaren Akgül yaptı. Günün anlamına uygun "Şafağın Kızıl Kızı" adlı şiiri Hilal Kaya seslendirdi. Programın en güzel bölümü olan öğrencilerimizin Geyve halkı ile yaptığı Röportaj videosu büyük beğeni ve alkış topladı. 

Programın son bölümünde öğrencimiz Gamze Kanbur Mehmet Akif Ersoy ile ilgili hazırladığı 10 soruyu salonda bulunanlara yöneltti ve aldığı güzel cevaplar alkış topladı. 

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı bu güzel programdan ötürü gurur duyuyor ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

#mehmet #akif #anildi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs