GEYVE AYVA FESTİVALİNE DAVET

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

14.15.16 eKİM 2022 tarihlerinde yapılacak olan Ayva Festivaline herkes davetlidir.

Geyve Belediyesi, festival etkinlik programını açıklayarak herkesi festival coşkusuna davet etti.

14-15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Geyve Ayva Festivali'nde tarım fuarı, şiir akşamı, sergiler, folklor gösterileri, yarışmalar ve konserler yer alacak.

1. GÜN
FİRDEVS / UĞUR ARSLAN / MONA ROZA ŞİİR AKŞAMI 


Festival, 14 Ekim 2022 Cuma günü saat 14:00’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Protokol konuşmaları, tarım fuarı, Geyve Gençlik Merkezi Lansmanı ve Sergi Açılışı, ayva hasadı ile devam edip gece Firdevs ve orkestrası, Uğur Arslan Mona Roza Şiir Akşamı ile son bulacak.

2. GÜN
BİAA, FERDİ ARBAY, AKİF YENER VE MANUŞ BABA KONSERLERİ 


İkinci gün folklor gösterileri ile başlayacak. Ardından "En güzel ayva yarışması" ile devam edecek olan Ayva Festivali; Biaa, Ferdi Arbay, Akif Yener ve Manuş Baba konserleriyle devam edecek.

3. GÜN
 AYVALI YEMEK YARIŞMASI, KONT ADNAN VE RESUL DİNDAR KONSERİ


Geyve Ayva Festivalinin üçüncü gününde ise 13.30-14.30 arası İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda verilecek konferanstan sonra Ayvalı Yemek Yarışması yapılacak. Saat 19.00’da Cumhuriyet Meydanında ödül töreni düzenlenecek. 20.30’da lazer ve ışık gösterilerinin ardından Kont Adnan ve Resul Dindar konserleri ile son bulacak.

#ayva #festivali #davet #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs