Meydan 54'te şehre yeni bir soluk

Sakarya'nın Ünlü İş İnsanları Osman Nuri Şahin, Seda yılmaz Vural, Emel Akçıl yeni girişimlerini görkemli bir açılış töreniyle taçlandırdı.
Editör Editör

 

 Loco Meksika Restoranı, Red Tea Cafe ve Alya Kaftan'ın açılışı geniş bir katılımla, Meydan 54 AVM'de gerçekleşti. 

 

Seda Yılmaz Vural ve Emel Akçil'in de katkılarıyla gerçekleştirilen girişimlerin her biri, ticaretin birbirinden farklı alanlarında şehre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. 

Geniş Katılımla Gerçekleşti 

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Sakarya Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, CHP Milletvekili Adayı Sezer Özçınar, Erenler Esnaf ve Kredi Kooperatifi Başkanı Sebahattin Tükenmez, Sakarya Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cevat Davulcu, Sakarya Yerel Kültür Dernek Başkanı İbrahim Şahin, Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Eren ve Yönetim Kurulu üyeleri, APEK Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Karasakal, Sakarya Kartvel Gürcü Laz Kültür Derneği Başkanı Mustafa Kolat'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

Loco, Şehirde Bir İlk Olacak

Sakarya'da alanında bir ilk olan Loco Restorant, tüketici memnuniyeti önceliği ile müşterilerine eşsiz deneyimler yaşatmayı hedeflerken, Red Tea Cafe de kendi alanında, aynı minvalde hizmet vermeyi planlıyor. 

Özel günlerin baştacı Alya Kaftan 

En mutlu anlara en yakından şahitlik etmeyi hedefleyen Alya Kaftan ise artık, Sakarya'da özel günlerin baştacı konumunda olacak...

Görkemli açılış töreni, kurdele kesim töreninin ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

#meydan54 #sakarya #erenler

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs