SEAH acilde genç doktora saldırıp dişini kırdılar!

SEAH çocuk acil bölümünde görevli genç doktor, bir hasta yakını tarafından darp edildi. Saldırı sonucunda doktorun dişi kırıldı. Saldırgan ise gözaltına alındı. Yaşanan bu feci olayın hemen sonrasının görüntüleri ortaya çıktı. İşte hastanede yaşanan panik..
Editör Editör

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanına yönelik bir saldırı gerçekleşti. Çocuk acil bölümünde görevli genç doktor ile çocuğunu acile getiren bir kişi arasında damar yolu açılamadığı iddiasıyla tartışma çıktı. Çocuğunun kolunun şiştiğini gerekçe göstererek acili basan öfkeli şahıs, genç doktora saldırmaya başladı. Saldırı sonucunda doktorun dişi kırılırken, vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri oluştu. Hastanede beyaz kod verilmesi üzerine güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

HASTANEDE PANİK ANLARI KAMERADA!
SEAH'ta doktora yapılan saldırıdan hemen sonra vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydetti. Hastanede yaşanan panik anları kameraya yansırken saldırganın güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilmesi görüntülendi. Sakarya İl Müdürü Aziz Öğütlü de yaşanan olay ile ilgili kınama mesajı yayınladı.

SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsüne yaşanan olay sonrası Öğütlü, saldırıya maruz kalan doktoru arayarak "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu ve bir kınama mesajı yayınladı.

Öğütlü, “SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsü Acil Servis bölümünde görevli doktorumuza yönelik bir hasta yakını tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Olayın failiyle ilgili şikayette bulunularak adli süreç başlatılmıştır. Sebebi ne olursa olsun sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet asla kabul edilemez. Davanın çok sıkı bir şekilde takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna bir kez daha bildirerek, görevi başında saldırıya uğrayan doktorumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiliyoruz.”

#seah #acil #genc-doktora-saldiri

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs