FOTOĞRAF BAKİ KALIR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyveli Fotoğrafçı Foto Naz (Sonay Kazdal Yılmaz- Seher Kazdal): "Genç çiftler, düğününüzün nikah memurundan sonraki en önemli görevlisi fotoğrafçınızdır, çünkü fotoğraf baki kalır." dedi.

Geyve Camiikebir Mahallesi Başar Sokaktaki iş yerinde, yenilenen yüzüyle hizmete devam eden Foto Naz konuyla ilgili şunları söyledi: Genç çiftler, düğününüzün nikah memurundan sonraki en önemli görevlisi fotoğrafçınızdır.

Çünkü o saç başında 3 saat kalır, makyaj yüzünde 3 saat kalır, salonda 3 saat eğlenirsin. Ama fotoğraf en mutlu gününü, üzerindeki gelinliğini, yüzündeki makyajı geleceğe taşır. Hem sen hem ailen hem de doğacak çocukların ömür boyu bakar. Onun için fotoğrafçınızı önemseyiniz.

Bundan dolayı düğün, dış çekim, sünnet ve özel günlerinizin fotoğraflarını özenle çekiyoruz. Dron çekimi, yeni doğan çekimi ve çocuk stüdyomuz ile hizmetinizdeyiz.

Sizlere bir telefon kadar yakınız. 0 533 314 37 31/ / 0 536 592 73 71 

#foto #nazi-cekim #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs