GEYVE ANADOLU LİSESİNİN GURUR TABLOSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgili şunları söyledi: 2022-2023 öğretim yılında ÖSYM yerleştirme sonuçlarına ulaşabildiğimiz öğrencilerimizden kazanan 77 kişilik liste hazırladık. Daha bir çok öğrencimiz kazanmış olabilir. Her zaman olduğu gibi bu sene de bazı öğrencilerimiz tercih yapmayarak " mezuna kaldı." Bir kısım öğrencimiz de yüksek tercih yaparak, yerleşebilecekleri bölümleri yazmadıkları için açıkta kaldılar.


Allah'a şükür bu sene 19 öğrencilerimiz tıp, eczacılık, sağlık, 17 öğrencimiz mühendislik, 23 öğrencimiz işletme, iktisat, maliye, turizm, kamu yönetimi, 18 öğrencimiz de öğretmenlik ile ilahiyat olmak çok önemli bölümler kazanarak bizleri gururlandırdılar. Emeği geçen, idareci arkadaşlarıma, öğretmenlerimize, öğrencielerimize ve ailelerine çok teşekkür eder, öğrencilerime yeni okullarında başarılar dilerim.

#gal #universite #kazananlar #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs