EĞİTİM ŞART

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

 Geyve Kaymakamlığı memuru Recep Akbaş: "Eğitim şart dedim ve 1997 yılında okumaya bir dönem ara verdikten sonra tekrar başladım. Hedef belli olunca Rab'bim ve sevenlerin destekleri ile şükürler olsun okulumu tamamladım. Niyetim siyasete girerek halka hizmet etmektir."dedi.

 

RECEP AKBAŞ KİMDİR?

1979 yılında Sakarya ilinin Geyve ilçesinde doğdum. İlkokulu ve ortaokulu bitirdikten sonra 3 yıl ara verdim. 1997 yılında Açık Öğretim Lisesi ile okul hayatına başladım. Lise bitti 2000’li yıllarda akşam lisesi açıldı ve ben Bilgisayar bölümüne kayıt oldum . 1,5 yıl gündüz çalışarak akşam 23.00 e kadar okula fark dersleri vererek devam ettim. O dönem Fakültelerin Ön lisans bölümlerine sınavsız geçiş yapılabiliyordu. Pamukova Meslek Yüksek Okuluna kayıt yaptırdım ve Pazarlama Bölümünü bitirdim. Yine o dönem lisans tamamlama yaparak Açık Öğretim İşletme Fakültesini tamamladım. Fakülte bitirdikten sonra Sakarya Üniversitesi Yanma ve Yangın Güvenliği Yüksek Lisans Bölümünü bitirdim. Bu bölümü tamamladıktan sonra İş Güvenliği ve Sağlığı bölümünü bitirmem gerektiğini düşüncesi üzerine Açık Öğretim Fakültesi İş Güvenliği ve Sağlığı bölümünü 20.08.2023 tarihinde tamamladım. 1997 yılından bugüne kadar destek veren ve sahip çıkan sevdiklerime teşekkür ediyorum.

2012 yılından beri Geyve Kaymakamlığında görev yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

 

BAŞARININ SIRRI NEDİR?

Başarının sırrı; azimdir, düzenli çalışmaktır, öğretmen konuyu anlatırken dersi iyi dinlemektir, evde tekrar etmektir. Başladığın işi bitirmektir. Yaptığımız işi severek en iyisini hakkaniyetle yapmaktır.

 

SİYASİLERDEN İŞARET BEKLİYOR

Geyve Kaymakamlığında görev yapmakta olan Recep Akbaş:" Bundan sonra hedefim 'Hak Yolunda, Halka hizmettir.' düşüncesiyle millete hizmet etmek için siyasete adım atmaktır. "dedi.

#recep #akbas #egitim #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs