AHMET AKKUŞ'A 44 KERE MAŞALLAH...

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş, görevinin ve evliliğinin 44.yılında emekli oldu; 44 kere maşallah...

Geyve Anadolu Lisesi öğretmenleri, emekliye ayrılan okul müdürleri Ahmet Akkuş için, ikinci bahara uğurlama yemeği düzenlediler. Nehir Park tesislerinde düzenlenen yemeğe; Ahmet Akkuş, eşi ve çocukları ile öğretmenler katıldı.

 

PLAKET VERİLDİ

Yemek sonrası okulun müdür yardımcısı Mücahit Tarakçı, Ahmet Akkuş'un adaletli yönetimini, devlet malını koruma özelliğini anlattı, emeklilik hayatında mutluluklar diledi ve plaket verdi. Öğretmenler çiçek takdim ettiler.

Gazeteci Öğretmen Mehmet Aydoğan da gazete haberlerinden bir pano hediye ederken şunları söyledi: Ahmet Bey ile Geyve Sağlık Meslek Lisesinde beraber çalıştık. O yıllar, Sağlık Meslek Lisesinin altın yılları idi. "Binamız küçük, hünerimiz büyük" idi. Liseler arası bilgi yarışmasında Sakarya birincisi olduk. Şiir, kompozisyon yazma ve spor müsabakalarında Sakarya birincisi olurduk. Ahmet Bey, öğrencileri ve öğretmenleri başarıya sevk eden, basını destekleyen bir kişiliğe sahiptir. Aynı başarıyı Geyve Anadolu Lisesinde de gösterdi. Çünkü Ahmet Akkuş nerede, başarı oradadır.İkinci baharında da sağlık ve mutluluklar diliyorum.

 

AHMET AKKUŞ KİMDİR?

Geyve Anadolu Lisesi müdürlüğü yaparken emekli olan Ahmet Akkuş yaptığı duygusal konuşmada şunları söyledi: Öncelikle bu yemeği düzenleyen siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. 44 yıl hizmet ederek anlımın akıyla bugün emekliye ayrılıyorum. Allah sizlere de hayırlı görevler nasip etsin.

1958 Iğdır doğumluyum. 1979 yılında Bursa Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Matematik bölümünden mezun oldum. 1990 yılında Lisans tamamladım. 1980 tarihinde Iğdır Atatürk Lisesinde göreve başladım ve düğün yaptık. Daha sonra Tuzluca Lisesi, Savaştepe Mecidiyeköy Ortaokulunda görev yaptım.1990 yılında Geyve METEM de göreve başladım aynı yıl Müdür yardımcısı olarak atandım. 14 yıllık müdür yardımcılığından sonra 2004 - 2012 yılları arası müdür baş yardımcısı olarak görev yaptım. 2012 tarihinde Geyve Sağlık Meslek lisesinde Müdür yardımcısı olarak atandım. Aynı okulda yaklaşık üç sene müdür vekilliği yaptıktan sonra 2016´da Geyve Anadolu Lisesinde müdür olarak göreve başladım. 2023 yılında da emekli oldum. Cenabı Allah sizlere de emekliliği nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Teşekkür ederim. Öğretmenler ile aile fotoğrafı çekiminden sonra veda edildi.

#ahmet #akkus #emekli #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs