Geyve'de Gelenek Bozulmadı

Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, YKS ve LGS’den sonra 2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçlarına da damgasını vurdu.
Yusuf Talha Yusuf Talha

 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarına göre Geyve’de yine gelenek bozulmadı.

Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, YKS ve LGS’den sonra 2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçlarına da damgasını vurdu.

Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden sınava girenlerin 14’ü bu sınavda başarılı olarak burs almaya hak kazandı.

Okul öğretmenleri ve idarecileri, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılarını devam ettirmek, çıtayı daha da yükseltmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini açıkladılar.

Amaçlarının sadece başarılı öğrenci yetiştirmek olmadığını; vatanına, milletine, dinine, değerlerine bağlı ahlaklı kişiler yetiştirmek için fedakârca çalışmaya devam edeceklerini de söylediler.

Okulumuzu ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Geyve'de Gelenek Bozulmadı

#egitim #bursluluk #geyve #kizaihl #aihl

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs