İPEKYOLU DERNEĞİNDEN GEYVE ZİYARETİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yavuz Selim Özdin ve üyeleri Geyve belediye başkanı Metin Atalay, Geyve İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Saban, Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar ve Esnaf Odası başkanı Saim Taşpınar'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yavuz Selim Özdin konuyla ilgili şunları söyledi: Derneğimiz, Geyve, Pamukova ve Taraklı ilçelerinin iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve birçok kesimini temsil eden ileri gelenlerinin, bölgelerinin sesini duyurmak, kültürlerini yaşatmak ve hemşerileri arasında dayanışmayı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Bunun için üyelerimizle beraber Geyve belediye başkanı Sayın Metin Atalay, Geyve İlçe Tarım Müdürü Sayın Hüseyin Saban, Geyve Ziraat Odası Başkanı Sayın Süleyman Pınar ve Esnaf Odası başkanı Sayın Saim Taşpınar'ı makamlarında ziyaret ettik. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik. Bizlere yakın ilgi gösterdikleri için kendilerine teşekkür ederiz.

#ipekyolu #dernek #geyve #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs