KUDÜS CANIMIZDAN KIYMETLİDİR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (GİMDER)'in düzenlediği konferansta konuşan Gazeteci Yazar Halis Mutlu: "İsrail diye bir devlet yoktur, İsrail Filistin topraklarını gasp etmiş bir gecekondudur." dedi.

Geyve Gençlik Merkezinde düzenlenen konferansta konuşan Halis Mutlu özetle şunları söyledi: Kudüs, ilk kıblemiz, ikinci mescidimiz ve üçüncü haremimiz Mescid-i Aksa'yı bağrında barındırmaktadır. Çünkü Kudüs, İsra ve Miraç mucizelerinin gerçekleştiği beldedir. Peygamber Efendimiz (sav) Mescid-i Aksa'da bütün peygamberlere namaz kıldırmış ve Allah (c.c) nûn huzuruna buradan çıkmıştır.

Malımız, mülkümüz her şeyimiz var ama bereketimiz yok! Çünkü Cenab-ı Allah'ın kutsal saydığı Kudüs'ün kıymetini bilmiyoruz. Filistinliler "Ölürsem şehit, kalırsam bu topraklar bana vatan olacaktır." düşüncesiyle Yahudi'nin zulmüne göğüs geriyor. Biz de aynı düşüncede olmamız, Mekke'yi sevdiğimiz gibi Küdüs'e, Mescid-i Aksa'ya da sahip çıkmamız gerekmektedir.

GİMDER başkanı Mehmet Çakır, konuşmacı Mutlu'ya teşekkür ederek çiçek takdim etti. Programı öğretmen Ferhat Ersin sundu. Aile fotoğrafının çekimiyle program sona erdi.

#gimder #kudus #kutsal #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs