GEYVE'DE ATATÜRK SEVGİYLE ANILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85.yıl dönümü dolayısıyla Geyve'de 2 dakika boyunca hayat durdu.

Cumhuriyet Meydanında başlayan Atatürk'ü anma programında 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra; ilçe kaymakamı Murat Güven ve belediye başkanı Metin Atalay Atatürk anıtına çelenk sundular.

Geyve Gençlik Merkezi salonunda; Geyve Osman Gazi Ortaokulu müdürü Murat Akın, öğretmenler ve öğrencilerin hazırlayıp sunduğu programı ilçe kaymakamı Murat Güven, belediye başkanı Metin Atalay, İlçe Milli Eüğitim Müdürü Mehmet Doğan, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler izledi. 

Öğretmen Zeki Baştürk günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.Öğrencilerin okuduğu şiirler, koronun söylediği türküler, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi videosu, oratoryo çok beğenildi. Ayşe Çağın ve Nazan Önder öğretmenler programı başarıyla sundular.

Cumhuriyetin 100. yılında Atatürk" konulu şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

1.Olanlar: Ecem Hifa Sert, Yağmur Bozkurt, M. Talha Özdemir.

2.olanlar: Beril Yazıcı, Ecrin Günay, Melek Avcı.

3.olanlar: Ahmet K. İbrikçi, Ceren Gülşen, Nazlı Sürmeli.

#10 #kasim #ataturk #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs