TURGAY AKIN AKPARTİ'DEN ADAY ADAYI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Belediye başkanlığı için AK Partiden aday adaylığına müracaat eden Emekli Astsubay Turgay Akın: " Cennet Geyve'miz için rant odaklı değil, hizmet odaklı yarışında ben de varım." dedi.

Turgay Akın kendini şöyle tanıttı: 1962 Sinop ilinin Ayancık ilçesinde doğdum. Rahmetli Ormancı Ahmet Akın'ın oğluyum. Geyve Atatürk İlkokulundan sonra 1975 yılında Geyve Ortaokulundan mezun oldum. 1980 yılında Deniz Astsubayı olarak göreve başladım. 1991 yılında da Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi diplomamı aldım. İngilizce, Rusça ve Arapça biliyorum.

Yurt içinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin Deniz Kuvvetleri bünyesinde, özel sektörlerde; yurt dışında Kazakistan, Rusya, Libya, Afkanistan ve Sudan'da Türkiye'nin en iyi şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptım.

2015 seçimlerinde Sinop'tan CHP'den milletvekili aday adayı oldum.
 

Doğmadığım fakat ekmeğini yediğim, öğrencilik hayatımın geçtiği Geyve'ye ve çok sevdiğim Geyvelilere hizmet etmek için yola çıktım. Başkan adaylarına başarılar diliyorum. Saygılarımla...

#turgay #akin #aday #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs