SABRİ BÖLÜKBAŞ AK PARTİDEN ADAY ADAYI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve sevdalısı olan Sabri Bölükbaş, Geyve Belediye Başkan aday adaylığı için AK PARTİ (Adalet ve Kalkınma Partisi) İlçe Başkanlığı’na başvuruda bulundu.

On yıllık belediye tecrübesi olan Sabri Bölükbaş konuyla ilgili şunları söyledi: Ben Geyve sevdalısım. Belediyecilik gönül işidir. Bunun için 31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Geyve Belediye Başkanlığına adayım.

Allah nasip eder, kıymetli hemşehrilerim de teveccüh gösterirse; güzel Geyvelilere ayırım yapmadan hizmet etmek, gençelerin derdine derman olmak için yola çıktım. Halka hizmet, Hak'ka hizmettir. Uzak yakın demeden 73 mahalle muhtarı, sivil toplum kuruluşları, çarşı esnafı ve gençlerle görüştüm. Sabri kardeşlerini destekleyeceklerini söylediler. Allah nasip eder başkan seçilirsem; "Ben yaptım oldu" değil, istişare yaparak Geyve'mizin problemlerini çözeceğiz.

#sabri #bolukbas #aday #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs