GEYVE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü, Öğretmenler Gününü coşkuyla kutladı.

Saygın Tesislerinde yapılan kutlama programına ilçe kaymakamı Murat Güven, belediye başkanı Metin Atalay, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, ilçe müftüsü Mülayim Bayındır, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra etkinliler başladı. Proramı Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Halil Sert ile Gülşah İpek başarıyla sundular.

Öğrencilerden Rabia Çetinkaya, Zeynep Kırçıl şiir okudular. Emekli öğretmenler adına İsmail Subaşı, genç öğretmenler adına Ali Andız konuşma yaptılar. İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Doğan yaptığı konuşmada; öğretmenlik mesleğinin kutsallığını vurguladı.Stajı kalkan öğretmenler meslek andı içtiler. 

HİZMET ŞEREF BELGESİ ALDILAR

Geyve belediye başkanı Metin Atalay, emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi ve çeşitli hediyeler verdi. Bu yıl emekli olan öğretmenler: Hüseyin Olğun, Ayhan Işık, Miktat Tortumlu, İsmail Subaşı, Zekai Çil, Ahmet Akkuş, Hüseyin Akalın, Yavuz Kayaalp, Sibel Cengiz, Orhan Taşkın, Cafer Çekikgöz, Mehmet Emin Şimşir, Eyüp Bülent Yüce, Nihat Şen, Ali Ünal, Ali Çetinkaya ve Yusuf Subaşı.

Müzik öğretmenleri Gözde Özaydın, Gizem Kocaoğlu, Gülhan Bulut, Dilara Darçın ve Özkan Özer'dan oluşan koronun konseri çok beğenildi.

Öğretmenler Günü konulu şiir, kompozisyn ve öğretmenler arası futbol turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

#geyve #ogretmen #gunu #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs