YENİDEN REFAH PARTİSİ'nde DUR DURAK YOK

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Yeniden Refah Partisi Geyve Belediye başkan adayı Selçuk Yıldız, belediye meclis üyesi adayları, parti teşkilat üyeleri, sevenleri ile birlikte Setçe ve Belpınar Mahalle buluşmalarını gerçekleştirdi.

Köy programlarına ana, baba ocağı Epçeler mahallesinden başlayan Selçuk Yıldız ardından Dereköy, Akkaya, Akıncı, Hacılar mahalerini ve dün gecede Setçe ve Belpınar mahallerine ziyaretlerini gerçekleştirdi. 

Mahalle sakinlerine Geyve ilçesinde yapmak istediklerini anlatan Selçuk Yıldız konuyla illgili şunları söyledi: "Tek Hedef Geyve’ye Hizmet" sloganı ile çıktığım bu yolda tüm vatandaşlarımıza ulaşmanın derdindeyim. Çalışmalara hız kesmeden devam... 31 Mart’a kadar tüm hemşerilerimize kendimizi, hayallerimizi ve hedeflerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Allah nasip eder ve siz kıymetli seçmenlerimiz de oylarınızla desteklerseniz; 1 Nisan sabahı hayallerimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için hizmetkarınız olarak kolları sıvayacak, Geyve'miz için beraber çalışacağız.Tüm hemşerilerimizin dualarını ve desteklerini bekliyorum.

#refah #selcuk #yildiz #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs