Alifuatpaşa'da Yıldız Coşkusu

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve (YRF) Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Selçuk Yıldız, Alifuatpaşa da düzenlediği "Seçim Ofisi" açılış programında seçmenleri ile buluştu.

Selçuk Yıldız ve YRP İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen konvoy, Geyve merkezinde şehir turu attıktan sonra Alifuatpaşa Mahallesi girişinde durdu. Aday Selçuk Yıldız ve beraberindeki kalabalık 2.Bayezid Köprüsü üzerinde gençlerin düzenlediği meşaleler arasında Alifuatpaşa Mahallesine giriş yaptı.

Selçuk Yıldız,hazırlanan platform üzerine çıkarak programa gelenleri selamladı. Harun Hoca ve Şeref Hoca tarafından okunan Kur'an-ı Kerim' den sonra birlikte hayırlı olsun duası yapıldı.

Geyve Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Adayları tek tek konuklara tanıtıldı.

Belediye başkan adayı Selçuk Yıldız konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başladı. Kısaca siyasi hayatını anlattı. Seçildiğinde hayata geçireceği projelerini katılımcılara anlattı. Konuşması sık sık sloganlar ve alkışlar ile kesildi.

Seçim Ofisi kurdelesini Selçuk Yıldız ve katılımcılar birlikte kesti. Konuklara irmik helvası ikram edildi.

Selçuk Yıldız, bayanlara helva ikram edilen Seçim Ofisindeki bölümde bayanları dolaşarak katılımları için teşekkür etti. (Namık Cihan)

#yrp #selcuk #yildiz #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs