AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ATALAY İLE RÖPORTAJ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE YÜZYILI BAŞLIYOR, ÇÜNKÜ GEYVE VAZGEÇİLMEZİMDİR

Geyve beliye başkanı ve Cumhur ittifakı Geyve belediye başkan adayı Metin Atalay:" Kıymetli hemşehrilerim, Recep Tayyip Erdoğan gibi dünya lideri olan bir Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Geyve yüzyılı başlıyor. Geyve benim için sadece bir şehir, bir yerleşim alanı değil; insanı, taşı toprağı ve her şeyi ile vazgeçilmezimdir. " dedi.

 

METİN ATALAY KİMDİR?

Sayın Başkanım sizi tanıyabilir miyiz?

1971 yılında Geyve'de doğdum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunuyum. TÜRASAŞ'tan emekliyim. 5 yıl Geyve Belediyesinde, 9 yıl da Sakarya Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevinde bulundum. Sayın Murat Kaya'nın milletvekili seçilmesi üzerine 23 Mart 2023 tarihinden itibaren Geyve belediye başkanı olarak görev yapmaktayım.

 

YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Sayın Başkanım, Geyveliler niçin sizi belediye başkanı seçsin?

Sayın milletvekilimiz Murat Kaya'dan görevi devraldığım günden beri dur durak yok. "Halka hizmet, Hak'ka hizmettir" düşüncesiyle çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetler, yapacaklarımızın teminatıdır. Geyveli hemşerilerim en güzel şeylere layıktır. Ceneb-ı Allah'ın izni, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Geyve'nin evladı milletvekilimiz Sayın Murat Kaya'nın destekleri ve sizlerin dualarıyla meclis üyelerimizle beraber 7/24 çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belediyecilik bir bayrak yarışıdır. Sayın vekilimiz Murat Kaya'dan devraldığımız bayrağı, daha yükseklere taşıyacağız. Oy veren vermeyen herkesin hizmetinde olacağız.

 

PROJELERİNİZ NELERDİR?

Sayın Başkanım projeleriniz nelerdir?

Öncelikle Geyve'mize hayırlı hizmetler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye başkanımız Ekrem Yüce, Murat Kaya, yaşayan ve ebediyete intikal eden tüm belediye başkanlarımıza, personele teşekkür ederim. Geyve'miz için hayırlı bir çivi çakan herkesten Allah razı olsun.

 

Projelerimizi saymakla bitiremeyiz. Bazıları şunlardır: Geyve Endüstri bölgesi, Cam Teras ve Müze, Kapalı Pazaryeri, kat otopark, İnciksuyu deresi reaksiyon alanı, Geyve Sağlık Evi, Yaşayan Kütüphane, Nehir Sosyal Tesisleri, Terminal ve TIR garajı, Yaşlı bakım merkezi, millet bahçesi, Spor kompleksi, Adalet Sarayı, Hastaneye ek bina, doğalgaz atılımı, can dostum projesi, kadın sosyal yaşam merkezi, öğrencilere burs- kurs, Meydan düzenlemesi, paketleme ve soğuk hava deposu... Bu projelerimizi gerçekleştirmek için şimdiye kadar olduğu gibi 1 Nisan 2024 sabahından itibaren de Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber Geyve için gece gündüz çalışacağız.

 

MECLİS ÜYELERİMİZ

Her biri bir birinden değerli ve Geyve sevdalısı olan meclis üyesi arkadaşlarım şunlardır:Hasan Çetinkaya,Metin Taşkın, İlyas Akkaya, Özkan Dursun,

Yakup Kamit, Ünal Demir, Savaş Bayıl, Meral Hammaz,

 Hakan Uysal, Hüseyin Nalcı, Adnan İzmir, Yunus Düven,

 Tahsin Ertürk, Onur Eren,

Dilek Erdoğmuş,Hayri Tunce,Emir Bulut,

Metin Avcı, Ramazan Ünal,Arif Ekinci,

Aysun Çolakoğlu, Binnur Torun,

Kontenjan: Nihat Baltaoğlu, Selami Çolak ve Şükran Şan.

 

Sayın Başkanım, son olarak ne demek istersiniz?

Cenab-ı Allah'tan yerel seçimlerin Geyve'mize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Allah'ın izni ve hemşerilerimin desteğiyle İnşallah, 31 Mart’ta yeni bir zafere imza atacağız. Halkımıza sağlık ve mutluluklar diliyor, dualarını ve desteklerini bekliyorum.

Bize zaman ayırdığınız için teşekkür eder, başarılar dileriz.

 

#metin #atalay #roportaj #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs