İSTİKLAL MARŞI COŞKUSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 12 Mart İstiklal Marşı'nı kabulünün 103.yılında coşkuyla kutladı.

 Geyve Gençlik Merkezinde yapılan programa; Kaymakam Murat Güven, Belediye başkanı Metin Atalay, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Okul müdürü Hasan Kursun şunları söyledi: Sayın Kaymakam, protokolün değerli üyeleri, kıymetli misafirler ve sevgili öğrenciler.

Bugün milletimizin bağımsızlık mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. 12 Mart 1921 İstiklal Marşı'nın milli marş olarak kabul edilmesi ile birlikte bağımsızlığımızın simgesi olmuş bir tarihti. Bu önemli günü hep birlikte kutlamak ve İstiklal şairi Mehmet Akif'i saygıyla almak için bir araya geldik

 

 istiklal Marşı büyük şair Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden milletimizin bağımsızlığı sevdasını ve vatan sevgisini yansıtan eşsiz bir eserdir. Türk milletinin varoluş mücadelesini ifade ederken, aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularımızı da pekiştirir. Programı hazırlayan Sinan Bey MTAL Edebiyat zümresi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

#istiklal-marsi #mtal #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs