GEYVLİ KIR AK PARTİ İL YÖNETİM KURULUNDA

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyveli iş insanı Faruk Kır, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulunun birinci sırasında yer aldı.

Sakarya’da Ak Parti yeni il yönetim kurulu belli oldu. Yönetim kurulunda 49 isim yer aldı.

AK Parti il başkanı Yunus Tever, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni yönetim kurulu listesi hazırlamak üzere kendisine verilen yetkiyle yaptıkları çalışmaları bugün itibariyle nihayete erdirdiklerini söyledi.

Bugüne kadar partide görev yaparak davalarına omuz veren ve kendilerine katkı sunan tüm yönetim kurulu üyelerine şükranlarını sunan Tever; “Görev alan arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bizim tek bir hedefimiz var o da partimizin başarı çıtasını daha da yükseğe çıkartmaktır. Bizler bu anlayışla görevimizi ifa ederken kurulduğu günden bu yana AK Parti’mize, Sayın Cumhurbaşkanımıza katkı sağlayan çok kıymetli dostlarımızın, arkadaşlarımızın ve siyasi büyüklerimizin bu mücadelemizde desteklerine ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Bu konuda her fırsatta onların fikirlerini almaya devam edeceğimizin özellikle bilinmesini isterim” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcındaki ilk yerel seçimlerinde partiye en güçlü desteği yine Sakarya’dan vereceklerini kaydeden Tever; “.Allah mahcup etmesin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

 

#ak #parti #sakarya #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs