UMURBEY ATALAY'I COŞKU İLE KARŞILADI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Belediye başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Geyve belediye başkan adayı Metin Atalay'a Umurbey Mahallesinden tam destek.

Umurbey mitingine; Sakarya milletvekili Murat Kaya, Geyve Belediye Başkan adayı Metin Atalay, AK Parti ilçe başkanı Abdullah Özdemir, MHP ilçe başkanı Murat Çakmak, meclis üyeleri adayları, AK Parti ve MHP Gençlik Kolları, kadın kolları APEK başkanı Sabahattin Karasakal, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konvoy eşliğinde Geyve İlçe merkezinden çıkan Cumhur İttifakı temsilcileri Umurbey Mahallesi girişinde havai fişekler ve meşaleler eşliğinde karşılandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya ve belediye başkan adayı Metin Atalay yaptıkları konuşmalarda şunları söylediler: İnanıyoruz ki bu birlik ve beraberlik bizleri 31 Mart akşamı zafere götürecek. Bizler de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

Hizmet yolunda tevazu ve samimiyetle yolumuza devam ediyoruz. Destek sizden, hizmet bizden.
 

#metin #atalay #umurbey #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs