YUSUF BARAN HIZ KESMİYOR.

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve İYİ Parti Belediye başkan adayı Yusuf Baran, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde seçmenle buluşmaya devam ediyor.

Esnaf ve mahalle ziyaretleriyle halkın nabzını tutan Yusuf Baran, 7/24 hizmet anlayışını benimseyerek Geyve için daha yaşanabilir bir gelecek hayal ediyor.

Yusuf Baran şunları söyledi: Değerli Geyveliler, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanı olmak için çıktığım bu yolda sizlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Esnafımızın dükkanları, köylerimizin kahvehaneleri, mahalle sakinlerimizin evlerine kadar uzanan bu yolculukta, sizlerin görüşlerini dinleyerek, Geyve'yi hep birlikte daha iyi bir yer haline getireceğimize inanıyorum. Allah'ın izniyle, sizlerden gelecek destekle 7/24 hizmet anlayışıyla Geyve'ye hizmet etmeye talibim. Her birinizin düşüncesine ve talebine kulak vererek, birlikte güzel günler inşa edeceğiz. Teveccühlerinizi bekliyor, destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

#iyi #parti #baran #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs