YILDIZ GEYVELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

Geyve belediye başkanı seçilen Selçuk Yıldız: "Beni Geyve'ye belediye başkanı seçen kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

MEYDAN DAR GELDİ

Teravih namazından sonra binlerce Geyveli Cumhuriyet Meydanında toplandı. Havai fişekler ve müzik eşliğinde coşan vatandaşlar, Selçuk Yıldız'a sevgi gösterisinde bulundu.Belediye Meclis üyeleri Mustafa Ünal, Mahmut Sönmez, Murat Genç, Recep Tıngır, Merve Bülbül,Bilal Küçük,Halil Gül, Abdülkerim Erol, İsmet Ağaçdelen, Yusuf Küçük, Gökhan Yıldız, Mehmet Ezer, Mustafa Kaplan, Ömer Can Köksal, Mehmet Kısa, Muammer Bilgiç, Samet Etik, Faruk Tan, Burçin Mimdere, Coşkun Karadere, Recep Işık, Salih Bulut, İsmail Şenol, Celal Oğul, Mustafa Demir, Kadın Kolları başkanı, Gençlik Kolları başkanı sahnede yer aldılar. Halkla ilişkiler Başkanı Yunus Emre Özkan ve İlçe başkanı Memduh Sakarya selamlama konuşmasında "Her bahar bir çiçekle başlar. Geyve'nin baharı da Selçuk Yıldız ile başlayacaktır." dediler.

 

PARTİ ROZETİNİ ÇIKARDI

Büyük bir sevgi coşkusuyla sahneye çıkan Selçuk Yıldız şunları söyledi: Cenabı Allah'ın takdiri, sizlerin de teveccühü ile belediye başkanı seçildim. Herkese teşekkür ediyorum. Bana oy veren vermeyen tüm hemşehrilerimin hizmetkarı olacağım için, huzurlarınızda Yeniden Refah Partisine ait rozeti çıkarıp yakama Türk bayrağı rozetimi takıyorum. Biz kavga için değil, gönülleri kazanmak, sizlere hizmetkar olmak için geldik. Şeffaf bir belediyecilik yapmak için geldik.

 

#selcuk #yildiz #baskan #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs