Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında Sektörel Gezi

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında Sapanca'ya Sektörel Gezi düzenledi.

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Hasan Hüseyin Kurşun konuyla ilgili şunları söyledi: Okulumuz müdür yardımcısı Hatice Özbudakır ve alan şefi Buket Korkmaz öncülüğünde; Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı 10. Sınıf öğrencilerine yönelik sektör gezisi ve Sakarya İl Ormanı gezisi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz Sapanca ilçesinde bulunan Richmond Nua Welness SPA Otelini ziyaret ettiler. Otelin Yiyecek İçecek Hizmetleri departmanını gezerek otelciliğe yönelik bilgiler edindiler. Otelin deparman yöneticileri ve baş aşçısı ile söyleşi yaptılar.. Öğrencilerimiz mesleklerine yönelik merak ettikleri soruları sorarak bölümleriyle ilgili farkındalıklarını ve motivasyonlarını artırdılar.. 
Otel ziyareti ve söyleşi sonrası öğrenciler Sapanca'da bulunan Sakarya İl Ormanı'na hem Sakarya'nın doğal güzelliklerini gözlemlemek hem de ve motivasyonlarını arttırmak için gezi gerçekleştirdiler.

#mtal #yiyecek #gezi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs