SP Geyve seçim irtibat bürosu açıldı

Açılış törenine; İl Başkanı İsmet Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Ferizli adayı Hüseyin Kaşkaş, Pamukova adayı Ahmet Çakır, genel başkan yardımcısı Cevat Ayhan, Geyve Belediye Başkan adayı Mehmet Kır ve partililer katıldılar.
Ali ARICI Ali ARICI









































Saadet Partisi Geyve İlçe Teşkilatının seçim ve irtibat bürosu açıldı. Açılış törenine; İl Başkanı İsmet Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Ferizli adayı Hüseyin Kaşkaş, Pamukova adayı Ahmet Çakır, genel başkan yardımcısı Cevat Ayhan, Geyve Belediye Başkan adayı Mehmet Kır ve partililer katıldılar.



 İlçe başkanı İrfan Tufanoğlu yaptığı kısa konuşmasında konuklarına hoş geldiniz dedi.



 Belediye başkan adayı Mehmet Kır, yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “ Yapılacak olan yerel seçimlerin tüm aday arkadaşlarımıza hayırlara vesile olmasını niyaz eder, başarılar dilerim. Belediyeler insanlara hizmet eden kurumların başında gelir. Geyve’li efendi, bizler hizmetkârız. Milli Görüş belediyeciliğinin temel esası da budur. Geyve’mizin meselelerini, çözüm yollarını, çarelerini biliyoruz. 14 yıla yakın belediye başkanlığı yaptığım dönemlerde asla yapamayacağım şeyleri söylemedim. Verdiğim sözleri yerine getirmiş olmanın huzuru içinde, hizmetlerimizi tamamlamak için tekrar belediye başkanlığına adayım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Söz veriyorum, seçildiğimizde: belediye çalışanlarının alacaklarının tamamının, vizesiz işçilerin tazminat alacaklarının ödenmesi. Esnafın alacaklarının ödenmesi. Temizlik ve çevre kirliliğinin halledilmesi. Yerel TV kanallarının izlenilmesinin sağlanması. İşsizliği önleme projesi. Şefkat kart uygulaması. Yaşım 52 masumum, mazlumum, mağdurum. Anamda babamda sizlersiniz. Arkamda ağalar, beyler, para babaları, iktidar sahipleri yok. Emaneti ehil ellere veriniz. Gayret bizden, destek sizden, takdir Allah’tan.”



İl başkanı İsmet Aksoy yaptığı konuşmada: “ Saadet Partisi olarak son 10 yıldır Türkiye’de uygulanan politikaları onaylamıyoruz. Yaşanan sıkıntının nedeni geneldeki sıkıntıdan değil, ülkemize has sorunlardan kaynaklanıyor. Ehil olmayan iktidarlar yüzünden ülkemiz iyi yönetilmiyor. Bizim 3 özelliğimiz var:1-Yaptığımız her işte ahlaki ve manevi değerlere önem veriyoruz. 2-Yeniden büyük Türkiye’yi kurmak istiyoruz. 3-Dünyada adaleti tesis etmek, yeni bir Dünya kurmak istiyoruz. Başkan adayları dürüst ve lekesiz oldukları için Saadet Partisi’ndeler. Her önüne geleni aday olarak almayız. Projeleri için adaylığını kabul ettik. Ehil olan insanlara yetkiyi verin.”



Genel Başkan yardımcısı Cevat Ayhan konuşmasında şunları söyledi: “ Sayın Kır’ı 70li yıllardan tanıyorum. Aşkla şevkle çalışan bir arkadaş. Milli Görüş olarak Geyve’ye hizmet edecektir. Milli Görüş 40 yıldır ülkenin hizmetindedir. 1974 Barış Harekâtı Milli Görüşün damgasını taşıyor. AKP iktidar dönemi sona ermiştir. Vatandaşın kredisini tükettiler. AKP iniştedir. Bakan olduğumda görevlileri çağırdım, Adapazarı-Bozüyük yolunun yapılmasını istedim. Bu yapılan yol bizim projemizdir. Geyve-Taraklı yolu derhal yapılacak dedim, derhal başlattık. 12 yıldır yol bitmedi. Bizden sonraki iktidarların fotoğrafları böyle işte. AKP 6 yıllık iktidarında ne yaptı. Taraklı yolu bitmedi, anayol bitmedi. Projelerimizi bitiremediler. İdarecilik hizmet yapma yeridir. Başbakan Filistin de olanlara ağlıyor, başbakansın ağlama. İlişkileri keseceksin. Elin gâvuruna muhtaç olmayacağız. Ülkenin kaptan köşküne cesaretli insanlar lazım. Köylü ineklerini kesiyor, süt fiyatları düşüyor. Köylü Türkiye’de köle. Bankaların eline düşmüşler. Yarın ne olacağı belli değil. Milli Görüş gömleğini çıkarıp, Siyonist partilere yönelirsen olacağı budur. Muhalefet baskıcı yapıda, iktidar da başarısız ağlıyor. Çıkış Milli Görüştedir.”



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs