Murat kaya açık hava toplantılarına başladı

AKP Geyve Belediye Başkan Adayı olan Murat Kaya, ilk Açıkhava toplantısını, Yörükler Mahallesinde yaptı.









AKP Geyve Belediye Başkan Adayı olan Murat Kaya, ilk Açıkhava toplantısını, Yörükler Mahallesinde yaptı.


Toplantı öncesi, Cumhuriyet Meydanı yanındaki seçim bürosunda toplananlara kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Kaya, kendisine destek olmak ve başarılar dilemek için gelen; Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AKP İl Başkanı Şenol Morgül, Ömer Faruk Kara, Abdullah Reis, Davut Terzioğlu, Sabahattin Karasakal ile görüşüp destekleri için teşekkür etti.


Kaya ve beraberindekiler, yaya olarak ve kalabalık bir katılımcı ile Yörüklerdeki konuşma yerine gittiler.


Konuşma alanında, kalabalık bir bayan gurubu tarafından ve gençlerin sloganları ile karşılanan Kaya’nın konuşmasından önce kısa bir konuşma yapan Şaban Dişli; “Ben ve arkadaşlarım tüm desteğimizle Murat Kaya’nın yanındayız, görüyorum ki sizlerde tercihinizi zaten yapmışsınız. Geyve İlçemizde neleri yaptığımızı sizler çok iyi biliyorsunuz. Daha güzel ve sorunsuz bir Geyve için Kaya’ya oy vermeğe çağırıyorum.” Dedi.


Kaya yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi; “ Katılımlarınız ve desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Belediye başkanı olmadan, Geyve için yaptıklarımız ortada. Bazılarının gözleri var görmüyorlar, kulakları var duymuyorlar. 7 yılda ne yaptın diyorlar, ben saymaktan yoruldum onlar anlamamaktan yorulmadılar. Benim baba mesleğimle dalga geçiyorlar, ben geçmişim ve atalarım ile onur duyuyorum. En huzurlu dönem onların dönemi imiş, geldiğimiz günler ortada, sokaklarda köpeklerden geçilmiyor, kadınlarımız çocuklarımız yolda yürüyemiyorlar. Ben acemi pilot imişim, ben daha o uçağı kullanmadım, sizler hepiniz o uçağı kaç kere düşürdünüz, ne yüzle bana hesap soruyorsunuz.”


Kaya’nın konuşmasından sonra katılımcılar, geldikleri gibi yaya olarak, seçim bürosuna geri döndüler.


Seçim bürosunda, Kaya, masaları tek tek dolaşarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs