42 bin sağlık personeli alınması planlanıyor

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu personel almayı planladıklarını ifade etti.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle NTV'de bir televiyon programına katılan Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Hekimler dışında 42 bin sağlık personelinin alınması planlanmaktadır" dedi.


Gümrükçüoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda büyük bir süratle personel genel müdürlüğümüz tarafından bunların çalışmaları yürütülmekte. En geç Nisan sonuna kadar ilanları ve müracaatları kabul edilecek ve daha önceki alımlarda olduğu gibi kamu personeli sınav sonuçlarına göre müracaatları ÖSYM’ce veya milli eğitim bakanlığı’nca bilgisayarlara yüklenecek ve herkesin gördüğü şekilde şeffaf objektif bir biçimde yerleştirilmeleri sağlanmış olacaktır. Muhtemelen Nisan sonuna kadar bu ilan ve müracaatların gerçekleştirilmesi sonrasında Mayıs sonuna kadar bu atamaların hayata geçmesini planlamış bulunmaktayız. Çok kısa sapmalar bu tarihlerde olabilir. Bakanlığımızın web sitesinden bunlar gününde ve zamanında ilan edilecektir."


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs