CHP Tepecikler Mitingi

CHP Geyve İlçe teşkilatı son mitingini Tepecikler Mahallesi'nde yaptı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN











CHP Tepecikler Mitingi


CHP Tepecikler Mahallesi’nde Açık Hava Mitingi Yaptı.


Seçim bürosundan Tepecikler Mahallesi’ne kadar yaya olarak giden grubu, Mahalle sakinleri karşıladı. Alana, gençlerin oluşturduğu ve meşaleler ile aydınlattıkları koridordan geçerek gelen Zeytinoğlu, konuşmasına başlamadan önce yapılan havai fişek gösterisini izledi.


Konuşmasına, gelenlere teşekkür ederek başlayan Zeytinoğlu, daha sonra Belediye Meclis Üyelerini ve İl Genel Meclisi Üyelerini tek tek tanıttı. Konuşmasında daha çok uygulayacağı projelerinin anlatılmasına ağırlık verdi.


Tepeciklerde konuşan CHP Geyve Belediye Başkan adayı Atilla Zeytinoğlu; “Seçimlere katılan diğer belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum.” Zaman zaman sözleri “Atilla gelecek, dertler bitecek. Vur vur inlesin, Murat Kaya dinlesin.” “Bizim Başkan en büyük Başkan” Sloganlarıyla, alkış ve davul sesiyle kesilen Zeytinoğlu Özetle şunları söyledi: “ İktidarda oldukları 7 yıl içinde yaptıklarını anlatamayanlar, bana dönemimin hesabını soramazlar. Duble yol projelerim ile çevreye açılacağız, doğal gazı biz getireceğiz, İlçemizi Üniversite kenti yapacağız, huzuru biz getireceğiz, kısaca Geyve hizmetlerimizi özledi.”
Benim cezam olduğunu söylüyorlar. Aslında cezam yok. Savcılığa verilmiş olan bir dilekçe ve Savcılık iddianamesinden ibaret olan bir mesele var hepsi bu.”dedi.
Tepecikler Mahallesi sakinleri davul ve halay eşliğinde slogan atarak bayanlı erkekli olarak CHP Seçim Bürosu’na kadar eşlik ederek uğurladılar.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs