Geyve'nin yeni Belediye Başkanı göreve başladı

29 Mart mahalli seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanan Murat Kaya göreve başladı
Editör Editör









29 Mart Yerel Seçimlerinde, AK partiden Geyve Belediye Başkanlığına seçilen Murat Kaya, Cuma Namazı çıkışında beraberinde Belediye Meclis üyeleri, Yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Çay Kur Genel Müdürü Ekrem Yüce ve kalabalık bir vatandaş gurubu ile yürüyerek Belediye Binası önüne geldi.



Tekbirler eşliğinde, bir büyükbaş hayvanın kurban edilişini beraberindekiler ile izleyen Kaya Binanın kapısın gelirken pencerelerden atılan çiçeklerle karşılandı. Programı izlemeğe gelen bayanların yanına giderek onlara tekrar destekleri için teşekkür etti.



Kapıda kurulan kürsüde yaptığı kısa konuşmasında ; “ Desteklerinize ve güvenlerinize bir kere daha teşekkür ederim. Tüm Geyvelilere hizmet etmek amacını taşıyorum. Siyasi rozetimi 29 Mart akşamı çıkarttım. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.



 Din görevlisi Recai Avcı, katılanları duygulandıran ve Şeyh Edebalı’dan nasihatlar içeren bir dua yaptırdı.



Merdivenlerde Kaya’yı belediye çalışanları alkışlarla karşıladılar. Kaya hepsinin elini sıkarak teşekkür etti.



Başkanlık Odasının kapısında Kaya’yı, önceki başkan İdris Çakır karşılayıp, hayırlı olsun dileklerini sunarak bir buket çiçek verdi. Kaya cevabi konuşmasında “ Özlediğimiz dostluk tablosunu bize sunan, kucak açan, hizmet sunan sayın başkanıma sonsuz teşekkür ederim.” Diyerek bir buket çiçek verdi.



Alkışlar eşliğinde koltuğa oturan Kaya, desteklerini sunan herkese bir kere daha teşekkür etti.



Milletvekili Şaban Dişli, Genel Müdür Ekrem Yüce ilk kutlayanlardan oldular. Odayı dolduranlar, Kaya’yı kutlamak için bir birleriyle yarıştılar. Kutlamaya gelenler koridorlarda uzun kuyruklar meydana getirdiler.



 



GEYVE HABER ailesi adına Namık CİHAN, M. Hamdullah ERGİN, Ali ARICI yeni Belediye Başkanı Murat KAYA’yı kutlar görevinde başarılar dileriz.



NOT: Haberle ilgili tüm detay resimlere www.sakaryabolgehaber.com http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=746 adresinden ulaşabilirsiniz.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs