Karate kursu Sakarya'da

Sakarya Gençlik ve Spor İl müdürlüğünün ilimizdeki namzet hakemlerin resmi hakem olmasını sağlamak için Karate federasyonundan Sakarya’da açılması yönünde istekte bulunduğu Karate aday hakem kursu 7-9 Ağustos tarihleri arasında ilimizde yapılacak.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

Sakarya Gençlik ve Spor İl müdürlüğünün ilimizdeki namzet hakemlerin resmi hakem olmasını sağlamak için Karate federasyonundan Sakarya’da açılması yönünde istekte bulunduğu Karate aday hakem kursu 7-9 Ağustos tarihleri arasında ilimizde yapılacak.

Son dönemlerde İl içi faaliyetlerde çekilen resmi hakem sıkıntısı açılan bu kursla kapatılmaya çalışılacak.

İlimizden 25 yakın kişinin katılması beklenen kursa, çevre illerden de katılım beklenirken, kursa katılımın toplamda 50 civarında olması bekleniyor.

Karate federasyonu tarafından kurs eğitmeni olarak İlimiz Dünya hakemi ve Karate federasyonu MHK üyesi Uğur Kobaş kurs eğitmeni olarak atandı.

Dünya Hakemi Uğur Kobaş “İlimizin resmi hakem ihtiyacı vardı. İl müdürümüz Ömer Kalkan ve İl temsilcimiz Özcan Cesur’a sorunumuzu açtığımızda olumlu yaklaşarak hemen İl olarak resmi istekte bulundular ve kursun açılmasını sağladılar. Bu kurstan sonra ilimiz karate hakemliğinde bırakanların ve tayin olanların yeri doldurulacağı gibi ilimiz karate hakemliğinde, resmiyet kazanacak bu 25’e yakın arkadaşımız ile Sakarya karate hakemliği daha güçlü hale gelecektir”. Dedi.

D U Y U R U

 

 

Federasyonumuzun 2009 yılı faaliyet programında yer alan; Aday Hakem Kursu 07 - 09 Ağustos 2009 tarihleri arasında Sakarya ilinde yapılacaktır.

 

HAKEM OLABİLME ŞARTLARI (Hakem Yönetmeliğinin 26.Maddesi)

 

1- TC. Vatandaşı olmak,

2- İlk Öğretim mezunu olmak,

3- En az 18 yaşında olmak,

4- En az Siyah Kuşak 1. Dan derecesinde olmak,

5-Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1 defada 6 aydan fazla ve müsabakadan men veya hak mahrumiyeti cezası almamış olmak,

6-Kulüplerin yönetim kurullarında yönetici veya Antrenör olmamak,

7-Hakemlik yapmasına mani bir sağlık problemi olmadığını belgeleyen sağlık ocağı veya hastaneden alınmış sağlık raporu.

8-Savcılıktan alınacak belgede Hakem Yönetmeliğinin (h) maddesinde belirtilen suçlardan birisini işlememiş olmak.

9-Düzenlenecek Hakem Kursunda başarılı olmak,

 

İSTENEN BELGELER :

1-Türkiye Karate Federasyonu PTT Bank Posta Çek Hesabı 899515 no’lu hesaba veya Ziraat Bankası Ulus Şubesindeki 466 04 964-5004 nolu hesaba yatırılacak 50.TL’lik kursa katılım ücreti dekontun aslı

2- Dan Diploma fotokopisi,

3- İl Müdürlüğünden alınmış ceza almadığına dair belge,

4- Öğrenim Belgesi, tasdikli

5- Sağlık Raporu,

6- Savcılık iyi hal kâğıdı,

7- Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

8- 4 Adet Fotoğraf,(orijinal vesikalık)

9- Dilekçe,( adres telefon yazılacak)

 

Kursa katılım için gerekli olan tüm belgeler yarım kapak dosya içerisinde kurs başlangıcında Kurs Sorumlusu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Uğur KOBAŞ’ a teslim edilecek, eksik belgesi olanlar kursa alınmayacaklardır. Katılımcılar evraklarını Kurs Eğitmenine kayıt sırasında eksiksiz olarak teslim edeceklerdir.

 

Kurs Yöneticisi İrtibat: Uğur KOBAŞ

Tel: 0532 749 12 20

 

 

 

 

Fahrettin YILDIZ

Genel Sekreter

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs