Geyve Lisesi’nde kameralı sistem

Geyve Lisesi öğrencileri ve okula giriş çıkış yapan vatandaşları denetim altında tutabilmek amacıyla kameralı sisteme geçti.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

Geyve Lisesi öğrencileri ve okula giriş çıkış yapan vatandaşları denetim altında tutabilmek amacıyla kameralı sisteme geçti.

Öğrencileri denetim altında tutmak ve istenmeyen olayları önlemek gerekçesiyle koridorlara, sınıflara, yemekhane, mutfak ve okul bahçesine kameralar yerleştirildi. 'Kameralı takip' sisteminin 2009–2010 eğitim-öğretim yılında başlayacağını belirten Okul Müdürü Erol Erdem, bu sistem sayesinde okulun güvenlik ve personelin çalışması açısından çok faydalı olduğunu söyledi.

Erdem: “Okulun tüm birimlerinde giriş kapıları ve tüm koridorlar ile bahçeyi görebilecek noktalara kamera yerleştirdik. Bu sistem sayesinde okulumuz daha da güvenli hale geldi. Ayrıca bahçeye yerleştirdiğimiz kameralar ile okul bahçesine gelen amaçsız kişileri tespit edip, öğrencilere yapılacak bir saldırıyı da anında görüntüleme ve olaya gerekli müdahaleyi yapma imkânına kavuştuk.

Öte yandan okuldaki personelinde durumunu ve çalışma sistemini rahatlıkla görebiliyoruz. Burada görevli arkadaşlarımız var. Öğrencilerimiz rahata kavuşmuş oldu.” dedi.

Erdem, ayrıca kameralı takip sayesinde öğrencilerin davranışlarını kontrol edip rehberlik faaliyetlerinde daha başarılı olduklarını kaydetti.

Geyve Lisesi Müdürü Erol Erdem

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs